Μαγνητική Επιφάνεια Πίνακα Μαρκαδόρου

Μαγνητική Επιφάνεια Πίνακα Μαρκαδόρου:
Τι πρέπει να διαλέξω;

Θέλετε μια μαγνητική επιφάνεια πίνακα μαρκαδόρου αλλά δεν είστε σίγουροι ποιο προϊόν να διαλέξετε; Παρακάτω θα σας παραθέσουμε όλες τις επιλογές για επιφάνειες – μαγνητικές και πίνακα μαρκαδόρου – που είναι διαθέσιμες για εσάς. Αυτό για να σας βοηθήσουμε να πάρετε μια επιμορφωμένη απόφαση όταν επιλέγετε ποιο προϊόν να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε τη δική σας μαγνητική επιφάνεια πίνακα μαρκαδόρου.

Μαγνητική Επιφάνεια Πίνακα Μαρκαδόρου

Οι Πίνακες είναι Ξεπερασμένοι

Οι παραδοσιακοί μαγνητικοί πίνακες μαρκαδόρου έχουν υπάρξει για πάρα πολύ καιρό και έχουν αποτελέσει ένα βασικό στοιχείο σε γραφεία και σχολικές αίθουσες σε όλον τον κόσμο. Παρ’ όλα αυτά καθώς νεότερες τεχνολογίες έχουν εμφανιστεί στο προσκήνιο, οι μαγνητικοί πίνακες μαρκαδόρου μπορεί να φαίνονται ξεπερασμένοι και χαμηλότερης ποιότητας.

 

Τοίχοι με φθορές

Οι μαγνητικοί πίνακες μαρκαδόρου συνήθως εφαρμόζονται πάνω σε έναν τοίχο, στον οποίο βιδώνονται συνήθως από επαγγελματία εγκαταστάτη.

Επίσης η απεγκατάστασή τους μπορεί να είναι μια επίπονη διαδικασία, η οποία προκαλεί φθορές στον εκάστοτε τοίχο ή επιφάνεια εγκατάστασης.

Περιορισμοί σε Χρώμα και Μέγεθος

Είναι κυρίως λευκοί σε χρώμα, παρ’ όλα αυτά μπορεί να βρεθούν και κάποιες επιλογές μικρότερων μαγνητικών πινάκων μαρκαδόρου σε μια σειρά χρωμάτων. Οι διαθέσιμες επιλογές μεγέθους για μαγνητικούς πίνακες μαρκαδόρου είναι συνήθως περίπου στα 6m2, γεγονός που το καθιστά δύσκολο για όποιον ψάχνει για πολύ μεγαλύτερη μαγνητική επιφάνεια πίνακα μαρκαδόρου. Εξαιτίας της στερέωσής τους σε τοίχο, έχουν την τάση να φαίνονται πολύ ογκώδεις και μπορεί να δίνουν αρκετά άσχημη οπτική εντύπωση.

Μαγνητική Δύναμη

Οι μαγνητικοί πίνακες μαρκαδόρου δεν έχουν υψηλής έντασης μαγνητική λειτουργία και συνήθως δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του χρήστη.

 

Σκιές και λεκέδες

Αναφορικά με τη λειτουργία πίνακα μαρκαδόρου, θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι παραδοσιακοί μαγνητικοί πίνακες μαρκαδόρου συνήθως έχουν περιορισμένη διάρκεια ζωής κατά την οποία μπορείτε να αποφύγετε τυχόν σκιές και λεκέδες. Οι σκιές μπορεί επίσης να εμφανιστούν για διάφορους λόγους συμπεριλαμβανομένων της επιλογής χαμηλής ποιότητας, φθηνού μαγνητικού πίνακα μαρκαδόρου, επαναλαμβανόμενης έντονης χρήσης του μαγνητικού πίνακα μαρκαδόρου και της ύπαρξης σημαδιών στο προϊόν για εκτεταμένες χρονικές περιόδους.

Επιλέξτε από τις λύσεις είτε ενός χρώματος είτε μιας ταπετσαρίας της Smarter Surfaces για να αποκτήσετε τη μαγνητική σας επιφάνεια πίνακα μαρκαδόρου:

Μαγνητικός πίνακας μαρκαδόρου Προγραμματισμός

Έξυπνη Επιφάνεια Μαγνητικού Πίνακα Μαρκαδόρου – Κανένας Περιορισμός Μεγέθους ή Χρώματος

Το Έξυπνο Μαγνητικό Χρώμα Πίνακα Μαρκαδόρου είναι ένας συνδυασμός μεταξύ του Έξυπνου Χρώματος Τοίχου, μια λύση μιας στρώσης πίνακα μαρκαδόρου και του Έξυπνου Μαγνητικού Χρώματος. Όταν εφαρμόζονται μαζί, μπορούν να εφοδιάσουν οποιαδήποτε λεία επιφάνεια με μαγνητικές λειτουργίες πίνακα μαρκαδόρου. Από το να δεσμεύεται κανείς από περιορισμούς σε μέγεθος και χρώμα των συμβατικών μαγνητικών πινάκων μαρκαδόρου, το Έξυπνο Μαγνητικό Χρώμα Πίνακα Μαρκαδόρου είναι ένα πολύ πιο ευέλικτο προϊόν.

Το Έξυπνο Μαγνητικό Χρώμα Πίνακα Μαρκαδόρου έρχεται σε κιτ μεγέθους 2m2, 6m2, 18m2 και 34m2, το οποίο σημαίνει ότι μπορείτε να χρωματίσετε οποιαδήποτε μεγέθους επιφάνεια επιθυμήσετε. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μεταξύ λευκής ή διάφανης επιλογής. Σε αντίθεση με συμβατικούς πίνακες μαρκαδόρου, μπορείτε να δημιουργήσετε μια επιφάνεια πίνακα μαρκαδόρου και μαγνητική σε οποιοδήποτε χρώμα εσείς επιλέξετε.

Το Έξυπνο Μαγνητικό Χρώμα Πίνακα Μαρκαδόρου εφαρμόζεται απευθείας πάνω στον τοίχο, όντας «αθέατο» σε οποιοδήποτε δωμάτιο και μπορεί να εφαρμοστεί από τον καθένα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι, ανάλογα με το μέγεθος της επιφάνειας, μπορεί να είναι προτιμότερο να εφαρμοστεί από επαγγελματία ειδικό (Είναι ακόμη ευκολότερο να αφαιρεθεί το Έξυπνο Μαγνητικό Χρώμα Πίνακα Μαρκαδόρου, απλά βάψτε πάνω του).

Λόγω του αριθμού των στρώσεων που απαιτούνται, τρεις για το μαγνητικό χρώμα, τρεις για το αστάρι και μία για το Έξυπνο Χρώμα Τοίχου, αφήστε χρόνο μεταξύ των στρώσεων για να στεγνώσουν, γεγονός που μπορεί να κάνει τον χρόνο εφαρμογής μάλλον επιμήκη.

Για επιπλέον μαγνητική ένταση, μπορείτε να επιλέξετε να εφαρμόσετε έως και 7 στρώσεις του μαγνητικού χρώματος.

Το Έξυπνο Χρώμα Τοίχου είναι ένα υψηλής ποιότητας χρώμα πίνακα μαρκαδόρου το οποίο δεν αφήνει σκιές. Δεν περιέχει βαριές ή φθηνές χημικές ουσίες. Τηρεί όλους τους κανονισμούς των Ευρωπαϊκών προτύπων και είναι ένα προϊόν με χαμηλή περιεκτικότητα σε VOC (Οργανικές Πτητικές Ενώσεις). Αυτοί οι παράγοντες το βοηθούν να καθαρίζεται εύκολα και επομένως να αποφεύγεται η ύπαρξη σκιών και λεκέδων. Αυτό το προϊόν συνοδεύεται από εγγύηση 10 ετών. Αναφορικά με τη μαγνητική λειτουργία, το Έξυπνο Μαγνητικό Χρώμα έχει μεσαία μαγνητική ένταση με περιεκτικότητα σε μαγνητίτη 50%.

Επομένως εάν ο προϋπολογισμός είναι σημαντικός και εσείς έχετε πολύ χρόνο να διαθέσετε προς εφαρμογή, το Έξυπνο Μαγνητικό Χρώμα Πίνακα Μαρκαδόρου είναι πιθανότατα το βέλτιστο για εσάς. Εάν θέλετε χρωματικές επιλογές (πέρα του λευκού) καθώς και λειτουργικότητα, αυτό είναι η μοναδική λύση για εσάς.

Μαγνητικός πίνακς μαρκαδόρου με χρώμα

 

Έξυπνη 2 σε 1 Ταπετσαρία: Μαγνητική και Πίνακα Μαρκαδόρου.

Έξυπνη 2 σε 1 Ταπετσαρία: Μαγνητική και Πίνακα Μαρκαδόρου είναι μια ταπετσαρία επαγγελματικής χρήσης η οποία προσφέρει και τις δύο λειτουργίες, μαγνητική και πίνακα μαρκαδόρου. Το προϊόν έρχεται σε ρολά των 10m2 και καθώς εφαρμόζεται απευθείας πάνω στον τοίχο, μπορείτε να καλύψετε όση μεγάλη επιφάνεια επιθυμείτε.

Εφαρμόστε όπως οποιαδήποτε άλλη ταπετσαρία χρησιμοποιώντας την έτοιμη-αναμεμειγμένη κόλλα. Όταν στεγνώσει η κόλλα (συνήθως μέσα σε 24 ώρες), είναι έτοιμη προς χρήση με οποιαδήποτε ποιοτικά παρελκόμενα πίνακα μαρκαδόρου και μαγνήτες νεοδυμίου. Ιδανικά θα έπρεπε να εφαρμοστεί από έναν επαγγελματία ειδικό ή τουλάχιστον από κάποιον εξοικειωμένο με την εφαρμογή παρόμοιων προϊόντων. Η ταπετσαρία απεγκαθίσταται επίσης όπως οποιαδήποτε άλλη ταπετσαρία.

Έξυπνη 2 σε 1 Ταπετσαρία: Μαγνητική και Πίνακα Μαρκαδόρου είναι ένα υψηλής ποιότητας προϊόν πίνακα μαρκαδόρου και μαγνητικό, που σημαίνει ότι έχει υψηλή περιεκτικότητα σε μαγνητίτη και επίσης δεν παρουσιάζει σκιές και λεκέδες. Αυτό το προϊόν διατίθεται μόνο σε λευκό και συνοδεύεται με εγγύηση 10 ετών.

Εάν ο χρόνος εφαρμογής είναι προτεραιότητα για εσάς, τότε η μαγνητική ταπετσαρία μας πίνακα μαρκαδόρου είναι το κατάλληλο προϊόν.

Μαγνητικός πίνακας μαρκαδόρου σε σχολείο