Χρώμα Ασπροπίνακα - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Χρώμα Ασπροπίνακα – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Χρώμα Ασπροπίνακα Λευκό & Διάφανο

Το Χρώμα Ασπροπίνακα μπορεί να κοστίσει μεταξύ 30€ και 45€ το τετραγωνικό μέτρο. Το κόστος βαφής του πίνακα μπορεί να εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Για παράδειγμα, είναι για ένα εμπορικό έργο όπως ένα γραφείο ή ένα σχολείο; Ή ίσως είναι για παιδότοπο για παιδιά.

Η εγκατάσταση θα είναι ένας σημαντικός παράγοντας. Θα εγκατασταθεί από επαγγελματία ή θα το κάνετε μόνος σας; Πόσο χρώμα θα χρειαστεί για να καλύψει την επιφάνειά σας, καθώς αυτό θα επηρεάσει την τιμή. Η τιμή εγκατάστασης από έναν επαγγελματία είναι συνήθως 15€ έως και 30€ ανά τετραγωνικό μέτρο εάν απαιτείται προετοιμασία και αστάρι.

Το άλλο κύριο πράγμα που θα επηρεάσει το κόστος βαφής του πίνακα είναι η ποιότητα. Τα χρώματα υψηλής ποιότητας που κατασκευάζονται με λιγότερο επιβλαβείς τεχνικές κατασκευής τείνουν να κοστίζουν περισσότερο. Τείνουν επίσης να είναι ασφαλέστερα για τον χρήστη και καλύτερα για το περιβάλλον. Δεν υπάρχουν διαλύτες που θα σας προκαλέσουν προβλήματα υγείας στο χρώμα μας!

Ένα άλλο σημαντικό ζήτημα είναι η ποιότητα της επιφάνειάς σας. Προτού καν σκεφτείτε να εφαρμόσετε βαφή πίνακα, ίσως χρειαστεί να αγοράσετε πληρωτικό και αστάρι για την προετοιμασία της επιφάνειας. Αυτό θα είναι ένα επιπλέον κόστος, αν και συνήθως μικρό.

Θα συνιστούσαμε πάντα να συνυπολογίζουμε το κόστος του ασταριού και την προετοιμασία στην τιμή. Με την προετοιμασία της επιφάνειάς σας προς το παρόν μπορείτε να είστε εγγυημένοι για το καλύτερο αποτέλεσμα και την εγγράψιμη επιφάνεια.

Αν θέλετε έναν τυπικό πίνακα, πιθανότατα θα χρειαστείτε το Άσπρο Χρώμα Ασπροπίνακα στο και το Άσπρο Αστάρι για να εξασφαλίσετε το τέλειο φινίρισμα. Αν θέλετε να διατηρήσετε το χρώμα του τοίχου σας, έχετε την επιλογή να πάρετε το Διάφανο Χρώμα Ασπροπίνακα στο και το Διάφανο Αστάρι.