Χρώμα Πίνακα Μαρκαδόρου: Τι Χρειάζεται να Γνωρίζετε Πριν Το Αγοράσετε

Χρώμα Πίνακα Μαρκαδόρου:
Τι Χρειάζεται να Γνωρίζετε Πριν Το Αγοράσετε

Θέλετε λοιπόν να αγοράσετε χρώμα πίνακα μαρκαδόρου και να προσθέσετε λειτουργικότητα στο γραφείο σας ή στους τοίχους των σχολικών σας τάξεων. Αυτό είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Με ένα χρώμα πίνακα μαρκαδόρου, όπως το Έξυπνο Χρώμα Πίνακα Μαρκαδόρου, μπορείτε να μεταμορφώσετε οποιαδήποτε λεία επιφάνεια σε μια εγγράψιμη περιοχή σε οποιοδήποτε μέγεθος εσείς επιλέξετε.

Αφότου καθορίσατε τη λειτουργία για την επιφάνειά σας, το επόμενο βήμα είναι να αγοράσετε κάποιο χρώμα πίνακα μαρκαδόρου. Αλλά, περιμένετε… Πριν ξεκινήσετε, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας πριν την επιλογή ενός τέτοιου είδους χρώματος. Με τόσα πολλά διαφορετικά προϊόντα πίνακα μαρκαδόρου στην αγορά, είναι σημαντικό να επιλέξετε το προϊόν που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας. Καθώς και ένα που είναι ασφαλές και εύκολο στην εφαρμογή του.

Συνεχίστε να διαβάσετε ακολούθως και ανακαλύψτε μερικά πράγματα που θα πρέπει να ρωτήσετε πριν αγοράσετε χρώμα πίνακα μαρκαδόρου, καθώς και τις αντίστοιχες απαντήσεις σχετικά με τα προϊόντα μας.

Μάθετε Ό,τι Μπορείτε Σχετικά με τον Κατασκευαστή και Ποιος κατασκευάζει το Χρώμα Πίνακα Μαρκαδόρου

Ένα από τα βασικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν αγοράσετε χρώμα πίνακα μαρκαδόρου είναι: ποιος κατασκεύασε το προϊόν που επιλέξατε;

Μερικές ερωτήσεις που μπορείτε να θέσετε είναι:

 • Στους επικείμενους προμηθευτές: κατασκευάζετε εσείς το χρώμα πίνακα μαρκαδόρου ή πουλάτε το προϊόν μιας άλλης εταιρείας;
 • Πού κατασκευάζεται το χρώμα πίνακα μαρκαδόρου;

Το  Έξυπνο Χρώμα Πίνακα Μαρκαδόρου κατασκευάζεται από εμάς, έτσι μπορούμε να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ερώτηση μπορεί να έχετε αναφορικά με το προϊόν. Απλά σηκώστε το τηλέφωνο και καλέστε μας στο 210 770 6319, ή στείλτε μας e-mail στο info@smartersurfaces.gr.

Γνωρίστε τη Διαδικασία Εφαρμογής Πριν Αγοράσετε το Χρώμα Πίνακα Μαρκαδόρου

Πριν αγοράσετε οποιοδήποτε χρώμα πίνακα μαρκαδόρου, χρειάζεται να επιβεβαιώσετε ότι η διαδικασία εφαρμογής είναι κάτι που σας ευχαριστεί.

Μερικές ερωτήσεις που χρειάζεται να θέσετε είναι:

 • Πόσες στρώσεις χρώματος πίνακα μαρκαδόρου χρειάζεται να εφαρμόσετε;
 • Χρειάζεται να εφαρμόσετε αστάρι;
 • Πόσος χρόνος χρειάζεται από την εφαρμογή μέχρι τη χρήση του χρώματος;
 • Χρειάζεται να εγκατασταθεί από επαγγελματία;

Οι απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις που προαναφέρθηκαν για το Έξυπνο Χρώμα Πίνακα Μαρκαδόρου δίνονται ακολούθως.

Όπως και για κάθε άλλο χρώμα, πρώτα προετοιμάστε και ασταρώστε την επιφάνεια και μετά εφαρμόστε το Έξυπνο Χρώμα Πίνακα Μαρκαδόρου. Θα έχει στεγνώσει σε 5 ώρες και θα είναι έτοιμο προς χρήση σε 7 ημέρες. Το Έξυπνο Χρώμα Πίνακα Μαρκαδόρου είναι ένα σύστημα μιας μόνο στρώσεως, το οποίο σημαίνει ότι, αφότου έχετε εφαρμόσει το αστάρι, χρειάζεστε να εφαρμόσετε μόνο μία στρώση χρώματος πίνακα μαρκαδόρου.

Το χρώμα μας πίνακα μαρκαδόρου μπορεί να εφαρμοστεί από οποιονδήποτε, απλά δείτε το βήμα προς βήμα βίντεο εφαρμογής του χρώματος πίνακα μαρκαδόρου.

Είναι το Χρώμα Πίνακα Μαρκαδόρου Φιλικό προς το Περιβάλλον;

Πολλά χρώματα πίνακα μαρκαδόρου, συμπεριλαμβανομένου και του Χρώματος Πίνακα Μαρκαδόρου της Smarter Surfaces, είναι φιλικά προς το περιβάλλον και έχουν πιστοποιήσεις (όπως LEED and M1) για να υποστηρίξουν τις αξιώσεις τους.

Είναι εύκολο να ισχυρίζεται κάποιος ότι ένα προϊόν είναι οικολογικό, αλλά τι σημαίνει αυτό στην πραγματικότητα; Υπάρχουν μερικές ερωτήσεις που θα έπρεπε να θέσετε πριν την αγορά, προκειμένου να εξασφαλίσετε ότι το προϊόν είναι φιλικό προς το περιβάλλον και ασφαλές για εσάς να το εφαρμόσετε:

 • Μπορεί το χρώμα να εφαρμοστεί με παρουσία ανθρώπων;
 • Είναι το χρώμα ασφαλές προς χρήση σε γραφεία ή σχολικές αίθουσες;
 • Έχει το προϊόν χαμηλή περιεκτικότητα σε VOC (Πτητικές Οργανικές Ενώσεις) και είναι χρώμα χαμηλής οσμής;
 • Περιέχει το χρώμα ισοκυανικές ενώσεις, οι οποίες χρειάζονται ειδικές προφυλάξεις και απαιτούν προστασία αναπνοής προκειμένου να εφαρμοστούν;
 • Είναι το χρώμα πίνακα μαρκαδόρου ασφαλές προς χρήση;

Επιβεβαιώστε ότι διαβάζετε το MSDS (Δελτίο Δεδομένων Ασφάλειας Υλικού) τόσο για το χρώμα πίνακα μαρκαδόρου όσο και για τον σκληρυντή. Οι κατασκευαστές δεν καταγράφουν σε λίστα όλους τους κινδύνους χρήσης των προϊόντων τους στις ιστοσελίδες τους, αλλά απαιτείται από αυτούς να τους καταγράφουν σε λίστα στο MSDS (Δελτίο Δεδομένων Ασφάλειας Υλικού). Ελέγξτε για προειδοποιήσεις και προφυλάξεις που χρειάζεται να λάβετε υπόψη.

Μερικά προϊόντα είναι μόνο για επαγγελματική χρήση, το οποίο πρέπει ξεκάθαρα να δηλώνεται σε αυτά τα δελτία. Προϊόντα που δεν έχουν επισημανθεί με «μόνο για επαγγελματική χρήση» μπορεί να απαιτούν προστασία αναπνοής και ειδικό χειρισμό και δεν είναι για DIY (ερασιτέχνες «Φτιάξ’ Το Μόνος Σου») χρήστες. Ακόμη και σε επαγγελματίες συστήνεται να μην χρησιμοποιούν τέτοια προϊόντα προκειμένου να μην θέτουν σε κίνδυνο την υγεία τους. Συγκεκριμένα, προϊόντα που περιέχουν ισοκυανικές ενώσεις είναι εξαιρετικά επικίνδυνα για την υγεία σας και θα έπρεπε να αποφευχθούν πάση θυσία.

Το Έξυπνο Χρώμα Πίνακα Μαρκαδόρου είναι απολύτως ασφαλές για εφαρμογή παρουσία ενηλίκων ή παιδιών. Είναι πιστοποιημένο ως ένα εξαιρετικά χαμηλής περιεκτικότητας σε VOC (Πτητικές Οργανικές Ενώσεις) και είναι ένα προϊόν χαμηλής οσμής. Το χρώμα μας πίνακα μαρκαδόρου επίσης συνοδεύεται από ένα πλήθος άλλων πιστοποιήσεων, συμπεριλαμβανομένων των LEED, Φωτιάς, Κατάλληλου για Εσωτερική Χρήση και Μ1.

Αυτό το προϊόν είναι εξαιρετικά ασφαλές προς χρήση καθώς δεν απελευθερώνει σωματίδια σκόνης στον αέρα. Πολλά χρώματα πίνακα μαρκαδόρου περιέχουν ισοκυανικές ενώσεις στον σκληρυντή τους, πράγμα το οποίο τα καθιστά μη ασφαλή προς χρήση για το κοινό. Τα χρώματα της Smarter Surfaces δεν περιέχουν καμία ισοκυανική ένωση.

Χρώμα Πίνακα Μαρκαδόρου: Σβήσιμο μαρκαδόρου

Πόσο διαρκεί το Χρώμα Πίνακα Μαρκαδόρου;

Το χρώμα πίνακα μαρκαδόρου που θα επιλέξετε είναι καλό να έχει μεγάλη διάρκεια ζωής. Το Χρώμα Πίνακα Μαρκαδόρου της Smarter Surfaces συνοδεύεται από εγγύηση 10 ετών. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να περιμένετε τέλεια απόδοση για τουλάχιστον 10 χρόνια, δεδομένου ότι διατηρείτε την επιφάνεια καθαρή και καλά συντηρημένη.

Υπάρχουν μερικά σημεία που θα θέλετε να ρωτήσετε προκειμένου να μάθετε πόσο θα διαρκέσει η επιφάνειά σας:

 • Συνοδεύεται το προϊόν με εγγύηση; Πόσο θα διαρκέσει;
 • Είναι ένα προϊόν που δεν εμφανίζει σκιές και λεκέδες;
 • Είναι υψηλής ποιότητας και κατασκευασμένο με τα καλύτερα συστατικά;

Σχετικά με το Έξυπνο Χρώμα Πίνακα Μαρκαδόρου, αυτό το προϊόν συνοδεύεται από εγγύηση 10 ετών. Είναι κατασκευασμένο από μια φόρμουλα που δεν εμφανίζει σκιές και λεκέδες. Δεν περιέχει καθόλου σκληρά ή χαμηλής ποιότητας χημικά, το οποίο σημαίνει ότι είναι εξαιρετικής ποιότητας.

Θέλετε να επιλέξετε ένα υψηλής ποιότητας χρώμα πίνακα μαρκαδόρου για την επιφάνειά σας; Τότε εξασφαλίστε ότι θέτετε τις σωστές ερωτήσεις πριν αγοράσετε ένα.

Επιλέξτε ένα υψηλής ποιότητας προϊόν. Επιλέξτε το Έξυπνο Χρώμα Πίνακα Μαρκαδόρου.

Έχετε απορίες σχετικά με τα προϊόντα μας; Καλέστε μας ή στείλτε μας e-mail. Είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε.