Η Smarter Surfaces έχει γίνει γνωστή για την ικανότητά της να σχεδιάζει και να δημιουργεί πραγματικά καινοτόμα προϊόντα συμπεριλαμβανομένων ταπετσαριών, αυτοκόλλητων φιλμ, χρωμάτων και σοβάδων (επιχρισμάτων) που προσθέτουν λειτουργικότητα στις επιφάνειες. Προσφέρουμε στους πελάτες μια πλήρη σειρά λύσεων για επιφάνειες, που δεν είναι διαθέσιμη πουθενά αλλού.

Τα προϊόντα μας διακρίνονται σε 4 κύριες λειτουργικές κατηγορίες: πίνακα μαρκαδόρου, μαγνητική, επιφάνειας προβολής και συνδυασμός λειτουργιών. Μερικά από τα προϊόντα μας μπορούν επίσης να συνδυαστούν μαζί για να δημιουργήσουν πολυλειτουργικές επιφάνειες.

Αυτό που κάνει την Smarter Surfaces να ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές της είναι η ικανότητά της να αναζητά, να σχεδιάζει και να αναπτύσσει μια ευρεία γκάμα από χρώματα, ταπετσαρίες, φιλμ και σοβάδες (επιχρίσματα). Επενδύουμε συνεχώς στην έρευνα και στην ανάπτυξη νέων προϊόντων. Τα προϊόντα μας υποβάλλονται σε σκληρές δοκιμασίες προκειμένου να ανταποκριθούν στα υψηλότερα πρότυπα πριν διατεθούν στην αγορά.

Η ομάδα προϊόντων της Smarter Surfaces εργάζεται στο κορυφαίο εργαστήριο προϊόντων για επικαλύψεις επιφανειών στην Ιρλανδία. Το εργαστήριο είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία αιχμής και η ομάδα διαθέτει πάνω από εξήντα χρόνια εμπειρίας σε έρευνα και ανάπτυξη προϊόντων για επιφάνειες, το οποίο λειτουργεί σύμφωνα με το Πρότυπο ISO 9001.

Από την ανάπτυξη του πρώτου μας προϊόντος (Έξυπνο Λευκό Χρώμα Πίνακα Μαρκαδόρου), η έρευνα και η ανάπτυξη έχουν υπάρξει ένας σημαντικός τομέας της διαδικασίας παραγωγής προϊόντων μας. Αντιλαμβανόμαστε ότι οι πελάτες μας προσδοκούν την ύψιστη ποιότητα από τα προϊόντα μας, επομένως επενδύουμε συνεχώς στην έρευνα, η οποία θα μας οδηγήσει στη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων.

Για μας, η έρευνα και η διαδικασία ανάπτυξης δεν έχει τέλος μετά από τη διάθεση ενός προϊόντος. Αντιθέτως, τα προϊόντα μας υποβάλλονται σε συνεχείς ελέγχους δίνοντάς μας τη δυνατότητα να τα βελτιώσουμε, όταν αυτό είναι αναγκαίο. Τα προϊόντα της Smarter Surfaces έχουν εξονυχιστικά ελεγχθεί και πιστοποιηθεί σε τομείς όπως Φωτιά, VOC (Χαμηλές Πτητικές Ενώσεις), LEED and M1.

Βρισκόμαστε στην αιχμή της τεχνολογίας επιφανειών, το οποίο αποδεικνύεται από τη συνεχή επέκτασή μας σε νέες αγορές και από την ομάδα ταλαντούχων επαγγελματιών που μας βοηθούν να δημιουργήσουμε την πιο σύγχρονη και πλατιά γκάμα προϊόντων που είναι δυνατόν.

 

Έρευνα, Ανάπτυξη και Καινοτομία

Πριν ξεκινήσουμε να δημιουργούμε τα προϊόντα μας, πρώτα καθορίσαμε ποιες είναι οι ανάγκες της αγοράς. Αναγνωρίζοντας τι είναι σημαντικό για τους πελάτες μας είναι ένα από τα πιο σημαντικά βήματα της διαδικασίας.

Αφουγκραζόμαστε συνεχώς τις τάσεις της αγοράς και εργαζόμαστε αδιάκοπα για να καλύψουμε τις ανάγκες της. Με διαρκή επικοινωνία με τους διανομείς μας και τους συνεργάτες μας, ψηλαφούμε όχι μόνο τις γενικές, αλλά και τις τοπικές ανάγκες κάθε αγοράς. Αυτή η διαδικασία μας παρέχει όλη την πληροφορία που χρειαζόμαστε για να λάβουμε αποφάσεις σχετικά με το ποια προϊόντα να δημιουργήσουμε για να ικανοποιήσουμε ακόμη και τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε αγοράς.

Η Smarter Surfaces είναι εξαιρετικά ευαίσθητη ως προς το περιβάλλον καθώς και το περιβαλλοντικό αποτύπωμα των προϊόντων της και αυτό αποτελεί προτεραιότητα για μας στη διαδικασία ανάπτυξης και δημιουργίας νέων προϊόντων. Εξασφαλίζουμε ότι τα προϊόντα μας είναι κατάλληλα και ασφαλή προς χρήση σε κάθε διαφορετικό περιβάλλον που θα εφαρμοστούν.

 

Συνεργασίες στον Τομέα της Έρευνας

Η Smarter Surfaces έχει μια ερευνητική συνεργασία με το Dublin Institution of Technology’s CREST (Ινστιτούτο Τεχνολογίας του Δουβλίνου CREST), the Centre for Research in Engineering Surface Technology (το Κέντρο για Έρευνα στην Τεχνολογία Μηχανικής Επιφανειών).

To CREST παρέχει καινοτόμες λύσεις επικαλύψεων για βιομηχανία, στους τομείς της μηχανικής, της κατασκευής, της υγείας και της βιοιατρικής.

Είναι το μόνο εξειδικευμένο εργαστήριο στις επικαλύψεις επιφανειών στην Ιρλανδία, με 19 πλήρους απασχόλησης ερευνητές και κορυφαίο εξοπλισμό. Η Smarter Surfaces είναι ενθουσιασμένη για τη συνεργασία αυτή.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις ερευνητικές μας δραστηριότητες, ή να εξερευνήσετε τις όποιες συνεργασίας έρευνας, παρακαλώ επικοινωνήστε στο info@smartersurfaces.gr.