Σκεφτείτε Μεγαλόπνοα:

Η Smarter Surfaces αναπτύχθηκε από μια ιδέα που είχε κάποιος όταν του ζητήθηκε να ντύσει μια ολόκληρη αίθουσα συνεδριάσεων με πίνακες μαρκαδόρου. Αυτός είναι ο τρόπος που γεννήθηκε η Smarter Surfaces. Επομένως γνωρίζουμε ότι οι ιδέες μπορούν να προκύψουν στις πιο απροσδόκητες στιγμές, στα πιο απροσδόκητα μέρη. Και ότι οι τρελές ιδέες συχνά δουλεύουν. Για αυτόν τον λόγο ενθαρρύνουμε τον διαμοιρασμό ιδεών (brainstorming), την αλληλεπίδραση των ομάδων, τη συνεργασία και το να μοιράζεσαι σε οποιοδήποτε χώρο και σε κάθε στιγμή. Χρησιμοποιώντας τα προϊόντα μας έχετε τη δυνατότητα να οδηγηθείτε σε μια τέτοιου είδους μεγάλη ιδέα κάθε μέρα. Χρησιμοποιήστε έναν μεγάλο χώρο, σκεφτείτε μεγαλόπνοα.

 

Κώδικας Ηθικής και Σεβασμός:

Είμαστε μια παγκόσμια εταιρεία. Έχουμε πελάτες και συνεργάτες σε κάθε ήπειρο σε όλον τον κόσμο. Τους επισκεπτόμαστε συχνά και μας επισκέπτονται και αυτοί. Το προσωπικό μας, με έδρα τα Κεντρικά μας στο Δουβλίνο, προέρχεται από πολλές διαφορετικές χώρες και μιλά διαφορετικές γλώσσες. Συνεπώς είναι πραγματικά σημαντικό για μας οι σχέσεις μας να διέπονται από σεβασμό και ισότητα.

 

Εξυπηρέτηση Πελατών:

Είναι πραγματικά απλό. Οι πελάτες μας και οι συνεργάτες μας έρχονται πρώτοι – πάντοτε. Δεν είναι αρκετό απλά να παρέχουμε προϊόντα που μετασχηματίζουν τον τρόπο που οι άνθρωποι μαθαίνουν, εργάζονται και επικοινωνούν. Κάθε αίτημα, ερώτηση, επαφή και αλληλεπίδραση μας δίνει την ευκαιρία να καταδείξουμε την απόλυτη δέσμευσή μας στην εξυπηρέτηση των πελατών μας. Αυτό ισχύει από την αρχή της έρευνας αγοράς μέχρι και μετά την εφαρμογή των προϊόντων μας.

 

Ανθρώπινες Σχέσεις:

 Η Smarter Surfaces βασίζεται σε ανθρώπινες σχέσεις. Η ομάδας μας εργάζεται μαζί, τρώει μαζί και κοινωνικοποιείται μαζί. Εργαζόμαστε σκληρά για να δημιουργήσουμε ένα συνεργατικό και φιλικό περιβάλλον στην Smarter Surfaces. Στην πραγματικότητα, αυτό είναι συχνά το δεύτερο πράγμα που σχολιάζουν οι άνθρωποι όταν επισκέπτονται τα γραφεία μας. (Το πρώτο πράγμα που οι άνθρωποι προσέχουν είναι πώς χρησιμοποιούμε τους τοίχους μας). Η οικογένεια της Smarter Surfaces αποτελείται από πολλούς συνεργάτες σε όλη την υφήλιο και χιλιάδες τελικούς χρήστες και εμείς φροντίζουμε κάθε μία από αυτές τις σχέσεις να είναι μακροπρόθεσμη και αμοιβαία επωφελής.

 

Διασκέδαση:

 Στη Smarter Surfaces απολαμβάνουμε αυτό που κάνουμε και περνάμε καλά ενώ το κάνουμε. Είναι ευχαρίστηση να προσφέρουμε προϊόντα που δεν αλλάζουν μόνο τους χώρους, αλλά τον τρόπο που οι άνθρωποι επικοινωνούν και εργάζονται. Αγαπάμε τα προϊόντα μας, τους πελάτες μας, όπως επίσης και τους συνεργάτες μας. Είμαστε περήφανοι που η χρήση των προϊόντων μας είναι μια διασκεδαστική εμπειρία.