Λίγα Λόγια για την Smarter Surfaces

2009 Ξεκίνημα της ερευνάς μας και του ταξιδιού ανάπτυξης καινοτόμων λύσεων για επιφάνειες.
2011 Ίδρυση της Εταιρείας.
2012 Λανσάρισμα του Έξυπνου Χρώματος για Τοίχο, του πρώτου μας προϊόντος χρώματος πίνακα μαρκαδόρου.
2015 Αλλαγή επωνυμίας/ εταιρικής ταυτότητας από Smart Wall Paint σε Smarter Surfaces, για να ανταποκριθεί στην αναπτυσσόμενη γκάμα προϊόντων που πλέον περιλαμβάνει λειτουργίες πίνακα μαρκαδόρου, μαγνητικές και επιφανειών προβολής.
2016 Η Smarter Surfaces λανσάρει την πλατφόρμα Partner Portal για να υποστηρίξει το δίκτυο διανομής της.
2017 Αυξημένη γκάμα με ταπετσαρίες μαγνητικές, πίνακα μαρκαδόρου και επιφανειών προβολής καθώς και αυτοκόλλητων φιλμ.
2018 Ανάπτυξη δικτύου διανομής σε 20 χώρες.
2019 Ανάπτυξη ηλεκτρονικών καταστημάτων σε πάνω από 10 ιστοσελίδες και σε πέντε διαφορετικές γλώσσες.
2020 Βραβείο Καλύτερης Εξαγωγικής Επιχείρησης. Σημαντικές στρατηγικές επενδύσεις σε υποδομές πληροφορικής και ηλεκτρονικού εμπορίου για τη βελτίωση της διεθνούς παρουσίας της Εταιρείας.
2021 Στρατηγική συνεργασία Smarter Surfaces – Interbrush για αποκλειστική διάθεση των προϊόντων στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά.

 

Ο Στόχος μας

 

Ο στόχος της Smarter Surfaces  είναι να δημιουργεί καινοτόμους, μοντέρνους χώρους εργασίας, συνεργασίας και μάθησης δίνοντας στις επιφάνειες νέες λειτουργίες.

 

Η Ιστορία μας

Ενώ εργαζόταν στην κατασκευαστική βιομηχανία, ένας πελάτης ζήτησε από τον Ronan, τον ιδρυτή της Smarter Surfaces, να καλύψει μία ολόκληρη αίθουσα συνεδριάσεων με πίνακες μαρκαδόρου. Ο Ronan γρήγορα συνειδητοποίησε ότι αυτή η λύση δεν θα ικανοποιούσε τις ανάγκες τους και το τελικό αποτέλεσμα δεν θα ήταν αυτό που έπρεπε. Ο Ronan είχε μια καλύτερη ιδέα. Τι θα γινόταν εάν μπορούσε κάποιος να γράψει σε ολόκληρο τον τοίχο, που δεν θα είχε καθόλου κενά ή συναρμογές; Η ιδέα για την Smarter Surfaces γεννήθηκε.

Τα επόμενα χρόνια, ο Ronan εργάστηκε πάνω στην ανάπτυξη μιας νέας τεχνολογίας επικάλυψης πίνακα μαρκαδόρου. Αυτό τελικά οδήγησε στη δημιουργία και λανσάρισμα του Έξυπνου Χρώματος για Τοίχο, του πρώτου χρώματος πίνακα μαρκαδόρου της Smarter Surfaces, το 2012. Τα νέα διαδόθηκαν γρήγορα και το προϊόν απογειώθηκε, με επιχειρήσεις, σχολεία και πανεπιστήμια σε όλον τον κόσμο να χρησιμοποιούν και να απολαμβάνουν τα οφέλη των χρωμάτων πίνακα μαρκαδόρου. Ολόκληρα γραφεία, αίθουσες συνεδριάσεων, διάδρομοι, τραπέζια, γραφεία και πόρτες μεταμορφώνονταν σε χώρους ομαδικής εργασίας.

 

Ανάπτυξη της Εταιρείας

Η Smarter Surfaces είναι τώρα o παγκόσμιος ηγέτης και παραγωγός καινοτόμων ταπετσαριών, φιλμ, χρωμάτων και σοβάδων.

Με την ευρύτερη γκάμα λειτουργικών επιφανειών από διαθέσιμα προϊόντα μαγνητικά, πίνακα μαρκαδόρου και επιφάνειας προβολής, έχουμε καθιερωθεί για την ικανότητά μας να σχεδιάζουμε και να δημιουργούμε καινοτόμα προϊόντα μέσω μιας αδιάκοπης διαδικασίας έρευνας και ανάπτυξης, διασφαλίζοντας ότι είμαστε στην αιχμή της αγοράς.

Η Smarter Surfaces έχει μια παγκόσμια παρουσία, η οποία αναπτύσσεται σε πάνω από 20 χώρες σε πέντε ηπείρους. Πελάτες όπως Microsoft, Google, Tesco, Coca-Cola, University of Sydney, University of Connecticut, Andrew Winch Designs, ECE Architecture, Hilson Moran κ.ά., κατέστησαν την επωνυμία της Smarter Surfaces™ διεθνώς αναγνωρίσιμη και σεβαστή.

 

Ομάδα Διοίκησης

Ronan Clarke – Ιδρυτής της Smarter Surfaces

Ο Ronan είναι ένας αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας με ένα υπόβαθρο στην κατασκευή και στις επενδύσεις ακινήτων εντός και εκτός της Ιρλανδίας. Από το 1998 έως το 2008, ο Ronan ίδρυσε και διαχειρίστηκε μια επιτυχημένη κατασκευαστική επιχείρηση πολλών εκατομμυρίων ευρώ, με προσωπικό 50 ατόμων.
Το 2011 ο Ronan ίδρυσε το Έξυπνο Χρώμα για Τοίχο. Το πρωτοπόρο ταλέντο του Ronan έχει αναγνωριστεί με τη βράβευση με το 2013 David Manley Business Category Award και το 2013 PwC Docklands Innovation Awards.
Το 2015 το Έξυπνο Χρώμα για Τοίχο μετονομάστηκε σε Smarter Surfaces προκειμένου να αντικατοπτρίσει την αναπτυσσόμενη γκάμα προϊόντων.

Ronan Clarke – Ιδρυτής της Smarter Surfaces
 
John Byrne – Οικονομικός Διευθυντής

Ο John είναι ένας Ορκωτός Λογιστής με προϋπηρεσία στην κορυφαία διεθνή λογιστική εταιρεία, τη Mazars. Ένα ανώτερο οικονομικό στέλεχος με αποδεδειγμένη εμπειρία 25 ετών σε μία ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων. Έχει διαχειριστεί κύκλους εργασιών άνω των 30 εκατομμυρίων και προσωπικό άνω των 50 ατόμων.

John Byrne – Οικονομικός Διευθυντής
 
Audiola Lumnica – Υπεύθυνη Logistics και Εφοδιαστικής Αλυσίδας

Υπεύθυνη Logistics και Εφοδιαστικής Αλυσίδας, η Audiola έχει ένα Bachelor Degree στις Business Studies και ειδικεύεται στη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας και της διαχείρισης της παραγωγής.
Η κύρια εστίασή της είναι η διεκπεραίωση όλων των λειτουργιών της εταιρείας και η διασφάλιση της ποιότητας των σχέσεων με τους πελάτες και τους προμηθευτές.

Audiola Lumnica – Υπεύθυνη Logistics και Εφοδιαστικής Αλυσίδας

Λίγα Λόγια για την Interbrush

Η Interbrush (www.interbrush.gr) είναι μια ελληνική εταιρία ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Δημιουργήθηκε για να προσφέρει λύσεις σε προβλήματα που απαιτείται η χρήση βούρτσας και άλλων εξειδικευμένων βιομηχανικών προϊόντων. Συνεργάζεται με τους κορυφαίους οίκους του εξωτερικού και δημιουργώντας τη δική της παραγωγική μονάδα, η Interbrush είναι σε θέση να προτείνει την καλύτερη λύση στα δικά σας μέτρα!

Η ιδιαίτερη βαρύτητα στην ποιότητα, το αίσθημα ευθύνης να ανταποκρίνεται με συνέπεια και αποτελεσματικότητα καθώς επίσης και η ευελιξία να παρέχει αξιόπιστα προϊόντα για τις πιο εξειδικευμένες εφαρμογές, καθιστούν την Interbrush τον συνεργάτη που χαίρει της εμπιστοσύνης και της εκτίμησης των καθημερινά αυξανόμενων πελατών της.

Στα πλαίσια της παρουσίασης μας, σας παραθέτουμε τους τομείς των δραστηριοτήτων μας:

Αλευροβιομηχανίες
Εκκοκκιστήρια βάμβακος
Γραφικές τέχνες
Βιομηχανίες εμφιαλώσεως
Τυπωμένα κυκλώματα
Βιομηχανίες τροφίμων
Κατασκευές μηχανημάτων
Συσκευαστήρια φρούτων
Βιομηχανία ξύλου
Υαλουργίες
Πλυντήρια αυτοκινήτων
Βαριά βιομηχανία
Βιομηχανία φαρμάκων
Κλωστοϋφαντουργία
Μαρμαροβιομηχανία
Βιολογικοί καθαρισμοί
Βιομηχανία όπλων
Καπνοβιομηχανίες

Η Interbrush αναπτύσσεται και διευρύνει τις δυνατότητές της, προχωρώντας αποφασιστικά σε αλλαγές και καινοτομίες. Στεκόμαστε δίπλα σας, καταγράφουμε και επεξεργαζόμαστε τα προβλήματά σας και προτείνουμε λύσεις.

H συνεχής αναζήτηση λύσεων αλλά και νέων και καινοτόμων προϊόντων μάς οδήγησε στη συνεργασία με την Smarter Surfaces.

 

Γκάμα Προϊόντων

Έχοντας τα κεντρικά μας στο Δουβλίνο, στην Ιρλανδία, κατασκευάζουμε ολόκληρη την γκάμα προϊόντων μας στην Αγγλία, στην Ιρλανδία και στην ηπειρωτική Ευρώπη. Περιηγηθείτε στην εκτεταμένη γκάμα προϊόντων μας για να δείτε πώς μπορείτε να επαναπροσδιορίσετε τον εργασιακό σας χώρο.

 

Προϊόντα Πίνακα Μαρκαδόρου

Δημιουργήστε μία εγγράψιμη επιφάνεια σε οποιοδήποτε χρώμα και φινίρισμα επιθυμείτε με την γκάμα μας από χρώμα πίνακα μαρκαδόρου, φιλμ πίνακα μαρκαδόρου και βινυλική ταπετσαρία πίνακα μαρκαδόρου.

 

Μαγνητικές Λύσεις

Δημιουργήστε μια μαγνητική επιφάνεια επιλέγοντας από την ευρεία γκάμα μας μαγνητικών προϊόντων με ένα πλήθος μαγνητικής έντασης, συμπεριλαμβανομένων των μαγνητικών ταπετσαριών, μαγνητικών χρωμάτων και μαγνητικού σοβά (επιχρίσματος).

Λύσεις Επιφανειών Προβολής

Δημιουργήστε μια υψηλής απόδοσης λύση οθόνης προβολής με ταπετσαρία επιφάνειας προβολής, αυτοκόλλητο φιλμ επιφάνειας προβολής ή οποιοδήποτε από τα τρία χρώματα επιφάνειας προβολής.

 

Προϊόντα πολλαπλής λειτουργικότητας

Δημιουργήστε μια πολυλειτουργική επιφάνεια με μόνο ένα προϊόν. Χρησιμοποιήστε τις πολλαπλής λειτουργικότητας ταπετσαρίες μας με διπλή ή τριπλή λειτουργικότητα ή τα αυτοκόλλητα φιλμ. Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε μαγνητικά, επιφάνειας προβολής και/ ή προϊόντα πίνακα μαρκαδόρου για να δημιουργήσετε μια επιφάνεια που καλύπτει βέλτιστα τις ανάγκες σας.

 

Ηλεκτρονικά καταστήματα σε πάνω από 5 γλώσσες

Με πολυπληθείς ιστοσελίδες σε πάνω από 5 γλώσσες, προσεγγίζουμε επιχειρήσεις και εκπαιδευτικούς οργανισμούς σε όλον τον κόσμο, ενδυναμώνοντας τους πελάτες μας με καινοτόμες λύσεις για επιφάνειες που φέρουν πραγματική αξία και όφελος στις ομάδες και τους οργανισμούς τους.
Μέσω υποστήριξης υψηλού επιπέδου, ο στόχος μας είναι να παράσχουμε στους πελάτες μας άρτιες συμβουλές και ολιστική καθοδήγηση για τις βέλτιστες λύσεις που θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους.