Αποστολές και χρεώσεις μεταφορικών

Η αποστολή και παράδοση των παραγγελιών σε όλη την Ελλάδα γίνεται με ένα από τους παρακάτω τρόπους:

Α. Με δικό μας φορτηγό ή courier (εντός νομού Αττικής). Η υπηρεσία αυτή είναι δωρεάν για όλες τις παραγγελίες. (Η παραγγελία σας μπορεί να παραδοθεί σε μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας εντός Αττικής)

Β. Παραλαβή από το υποκατάστημα μας. Μπορείτε να παραλάβετε χωρίς χρέωση μεταφορικών, τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει από το υποκατάστημα μας που βρίσκεται το οποίο βρίσκεται Παρνασσού 5 & Διγενή Ακρίτα , Περιστέρι, Αττικής. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να προηγηθεί συνεννόηση, για να εξασφαλίσουμε πριν την επίσκεψή σας, την ετοιμότητα της παραγγελίας σας.

Γ. Με μεταφορική εταιρία ή courier (εκτός νομού Αττικής). Η υπηρεσία αυτή παρέχεται σε συνεργασία με μεταφορικές εταιρείες για όλες τις παραγγελίες μέσω ίντερνετ, ανάλογα με την αξία και το βάρος τους. Η παραλαβή των προϊόντων από τη μεταφορική εταιρία γίνεται κατόπιν συνεννόησης, με παράδοση στο χώρο σας, ή στην κοντινότερη σε εσάς αποθήκη της μεταφορικής.

Οι παραδόσεις των προϊόντων πραγματοποιούνται συνήθως σε 2-5 εργάσιμες από την ημερομηνία υποβολής της αγοράς. Στις πολύ σπάνιες περιπτώσεις που μπορεί να υπάρχει κάποια μεγαλύτερη καθυστέρηση η εταιρία μας θα σας ενημερώσει με email ή τηλεφωνικά.

Επιστροφές

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον, πριν μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, μας έχετε ενημερώσει στο email: info@smartersurfaces.gr ή στo τηλέφωνo 210 770 6319 για τα παράπονά σας σχετικά με ελαττωματικά προϊόντα με αναφορά στα στοιχεία της παραγγελίας, στον αριθμό τιμολογίου και στον αριθμό αποστολής, περιγράφοντας τα αναλυτικά.

Δικαίωμα υπαναχώρησης

Έχετε το δικαίωμα σαν αγοραστής να υπαναχωρήσετε από την πώληση και να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε, αν για οποιοδήποτε λόγο αλλάξατε γνώμη.

Επιστροφές λόγω υπαναχώρησης γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, και συνοδεύονται από τα σχετικά παραστατικά.

Σε περίπτωση άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης και επιστροφής προϊόντων εντός της προθεσμίας των 14 εργάσιμων ημερών που δεν θέλετε να αντικατασταθούν με κάποιο άλλο θα ακολουθήσει η επιστροφή των χρημάτων σας εντός 15 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε για οποιοδήποτε λόγο τα προϊόντα που αγοράσατε παρακαλούμε να μας ενημερώνετε στο email info@smartersurfaces.gr ή στo τηλέφωνo 210 770 6319 με αναφορά στα στοιχεία της παραγγελίας, στον αριθμό τιμολογίου και στον αριθμό αποστολής, περιγράφοντας τα αναλυτικά.